Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Bejelentkezés

Szeretettel várunk iskolai osztályokat és óvodás csoportokat programjainkra! Az élményközpontban naponta többször izgalmas ismeretterjesztő előadások, tudományos bemutatók és látványos kísérletek közül választhatnak a látogatók. Az Interaktív térben található játékok kipróbálása pedig maradandó élményt jelent a gyerekek számára.

A csoportokat előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni. A csoportokat kérjük, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be!

Az általános iskolás 6-8. osztályos csoportok figyelmébe ajánljuk a Kölyöklabor programot, a Chemgeneration című kísérleti foglalkozás pedig középiskolásoknak szól.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az élményközpont csak korlátozott számban fogad egyéni és csoportos látogatókat. Emellett fokozottan ügyelünk a tisztaságra és az eszközeink fertőtlenítésére, a tereinket rendszeresen ózongenerátor segítségével is sterilizáljuk. Az Agóra több pontján kézfertőtlenítő-adagolókat helyeztünk el. Kérjük, belépéskor és a nálunk töltött idő alatt többször is használják ezeket!Kollégáink maszkot hordanak, és a látogatók számára is kötelező a maszkviselés.

Szeretne jelentkezni? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A csoport létszáma (diák és kísérő):
Korosztály:
Pontos érkezési dátum és időpont:
A látogatás tervezett időtartama:
Iskola neve:
Település:
A foglaló neve:*
E-mail címe:*
Telefonszáma:*
Jártak már nálunk korábban?:
Megjegyzések, kérések:
Adatkezelési hozzájárulás:*
Az adatvédelmi szabályzatot megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő az adataimat a GDPR és a saját szabályzatának feltételei szerint kezelheti.
Agóra hírlevél:
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.