Nyitvatartás Jegyárak Megközelítés Csoportos bejelentkezés
BASF Chemgeneration

BASF Chemgeneration

A BASF Chemgeneration interaktív tudományos programját arra tervezték, hogy népszerűsítse a 14-18 éves, középiskolás diákok körében a kémiát, és segítse őket annak megértésében, hogy a természettudományok miként járulhatnak hozzá a fenntartható fejlődéshez.

A Chemgeneration program kísérleteiben a diákok újrahasznosítják a papírt, olyan rendszereket hoznak létre, melyek szűrik a szennyezett vizet, fémelektrolízist végeznek, valamint bebizonyítják, hogy vannak olyan műanyagtípusok, amelyek mindössze néhány héten belül lebonthatóak.

A program minden diáknak szól, nem kizárólag a kémiában vagy más természettudományos tantárgyakban jeleskedőknek vagy az azok iránt kifejezetten érdeklődőknek.

A Chemgeneration Tudományos Programot a BASF, a világ vezető vegyipari vállalata Közép-Európa néhány rangos egyetemével és tudományos intézményével együttműködve hozta létre.

A program Magyarországon egyedül Debrecenben, az Agóra Tudományos Élményközpontban működik 2018-tól. A 60-90 perces foglalkozásokra középiskolai csoportok jelentkezését várjuk a weboldalunkon keresztül.

Kérjük, hogy részvételi igényüket a látogatás időpontja előtt legalább egy héttel jelezzék!

Bővebb információk a BASF-ről: 

 

Hírlevél logo

Hírlevél-feliratkozás

Nem akarsz lemaradni semmiről? Iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeresen értesítünk a nálunk zajló programokról, legfrissebb eseményekről!