Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Látogatói információk

Rendkívüli nyitvatartás

Az Agóra 2023. szeptember 29-én, pénteken a Kutatók Éjszakáján 15 órától 21 óráig tart nyitva. A programok ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. Bővebb információk ITT olvashatóak.

Nyitvatartás

Szerda-péntek: 13-tól 18 óráig
Szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig
Hétfő, kedd: szünnap
Jegyeladás: 17:00, pénztárzárás: 17:30

Csoportos látogatás

Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogadunk, maximum 3 óra időtartamra. A csoportokat kérjük, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a weboldalunkon keresztül.

Kedves Látogatóink!
Az Agóra épületében fokozottan ügyelünk a tisztaságra és az eszközeink fertőtlenítésére. Az Agóra több pontján kézfertőtlenítő-adagolókat helyeztünk el. Kérjük, belépéskor és a nálunk töltött idő alatt többször is használják ezeket.
Köszönjük, ha a pénztárnál a kártyás fizetőeszközöket részesítik előnyben!
Vigyázzunk egymásra!

Jegyárak

Jegytípus Jegyár
Teljes árú belépőjegy 3.200 Ft
Gyerek-, diák-, pedagógus- és nyugdíjas kedvezményes belépőjegy 2.200 Ft
Családi belépőjegy (1 felnőtt, 2 gyerek) 6.600 Ft
Családi belépőjegy  (2 felnőtt, 1 gyerek) 7.600 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt, 2 gyerek) 9.600 Ft
(Minden további gyermek 1.200 Ft)
Csoportos belépőjegy (10 főtől, maximum 3 óra időtartamra) 1.600 Ft
Esti távcsöves csillagnézés (előre meghirdetett időpontokban, regisztrációval, átutalással) 4.000 Ft
Esti programok az Agórában (előre meghirdetett időpontokban, regisztrációval, átutalással) 4.000 Ft

Az Agóra belépőjegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is.

Gyerekeknek 3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Családi belépőjegy vásárlása 18 éves kor alatti gyerekek esetében lehetséges.

Csoportokat előzetes bejelentkezés és visszaigazolás után tudunk fogadni! Ha a csoport létszáma meghaladja a 20 főt, két kísérőnek a belépés ingyenes. 20 főnél nem nagyobb csoport esetén egy kísérő számára tudunk ingyenes belépőjegyet biztosítani.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a debreceni Református Nagytemplom és Kollégium Nemzeti Emlékhely, így meglátogatása esetén a diákcsoportok díjmentesen utazhatnak vasúttal Debrecenbe. Örömmel vesszük, ha kiegészítő programként az Agóra Tudományos Élményközpontot is felkeresik.

A tömegközlekedéssel érkező csoportok figyelmébe ajánljuk a DKV honlapját.

A diák-, pedagógus- és nyugdíjas belépőjegy megvásárlásához a kedvezményre jogosító dokumentum felmutatása szükséges. Ugyanezzel a kedvezményes belépőjeggyel látogathatják az Agórát a Debreceni Egyetem dolgozói is, DEKa és UniPass kártya vagy egyéb igazoló dokumentum felmutatásával.

A Debreceni Egyetem hallgatói számára UniPass kártya felmutatásával 10 % kedvezményt biztosítunk a diákbelépőjegy árából. Az alumni kártyával rendelkezők ugyancsak 10 % kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.

Debrecen Kártyával rendelkező látogatóink számára 15% kedvezményt biztosítunk rendes nyitvatartási időben a teljes árú, gyerek-, diák-, pedagógus- és nyugdíjas, valamint a családi belépőjegyek árából.

 

hungarycard_elfogadohely Az Agóra Tudományos Élményközpont HungaryCard kártyaelfogadóhely. A HungaryCard kártya felmutatása esetén 15 % kedvezményt biztosítunk a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, rendes nyitvatartási időben.

 

Főnix kártya felmutatása esetén 15%, a Magyar Kedvezményhálózathoz tartozó kártyák felmutatása esetén pedig 10% kedvezményt biztosítunk a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, rendes nyitvatartási időben.

 

Fizetési módok

Az Agóra Tudományos Élményközpont pénztárában készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is lehet fizetni.

  • MKB, MBH, OTP, K&H és Edenred SZÉP kártya

szep kartya elfogado

 

 

A belépőjegy megvásárlásakor ezen felül az alábbi utalványokat fogadjuk el:

  • Edenred Culture&Sport Utalvány
  • Edenred Compliments Top Premium Utalvány

Az intézmények – előzetes egyeztetés után – átutalással is rendezhetik a belépőjegyek árát.

 

Szabályzataink

Házirend

Viharszabályzat

Adatvédelmi szabályzat

 

Ajándékozzon Agóra belépőt!

Szeretne igazi élményt ajándékozni családtagjainak vagy barátainak? Az Agóra pénztárában előzetesen is vásárolhat belépőjegyet.

 

Agóra shop

agora-shop  Folyamatosan bővülő választékkal megnyitott az Agóra shop-ja, ahol többek között Agórás pólót,
  kulacsot, vászontáskát, tornazsákot, ceruzát, tollat, nyakpántot, hűtőmágnest, papír-távcsövet,
  kulcstartót, legyezőt, vonalzót és játékokat lehet vásárolni.

 

Születésnap az Agórában

Szeretné emlékezetessé tenni gyermeke szülinapját? Az Agóra Tudományos Élményközpontban lehetőség nyílik születésnapi zsúrok szervezésére. Az ünneplőknek – felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt – belépőjegyet kell vásárolniuk. Ha a társaság létszáma meghaladja a 10 főt, kedvezményes csoportos belépőjegy megváltásával – szülői felügyelet mellett – a gyerekek kipróbálhatják interaktív játékainkat és részt vehetnek az Agóra aznapra meghirdetett programjain. A szombati napokon választható idősávok: 10:30-13:00 vagy 14:00-16:30

A szülinapi megvendégeléshez a földszinten, egy elkülönített részben legfeljebb 15 fő részére tudunk helyet biztosítani, amelynek bérleti díja 2,5 órára 5.000 Ft + áfa. A vendéglátásról és a terítékről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Tortagyertya használata engedélyezett, de egyéb pirotechnikai eszköz, csillagszóró, torta-tűzijáték használata nem lehetséges.

Bővebb információ és időpontfoglalás: kapcsolat@agoradebrecen.hu

További szolgáltatásainkról itt tájékozódhat

 

Megközelíthetőség

A Móricz Zsigmond út felőli bejárat GPS koordinátái: É 47.557387 K 21.616698

kisterkep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ikon_autoGépkocsival érkezőknek

Ha az M35-ös autópályán érkezik, javasoljuk, hogy a Debrecen észak/Debrecen Józsa lehajtónál kanyarodjon le, és Debrecen felé haladjon tovább.

ikon_parkoloBehajtási- és parkolási rend

Az Agóra személygépkocsi-parkolója az Egyetem téri campus területén működő rendszerhez tartozik, de az Agóra látogatói számára – a látogatás ideje alatt – ingyenes a parkolás. A bejáratnál kapott belépőszelvényt az élményközpont pénztárában a belépőjegy megváltásakor érvényesíteni kell! Be- és kihajtásra az Egyetem téri campus összes kapuját használhatják az élményközpontba érkezők, de mi azt javasoljuk, hogy az épületünkhöz legközelebbi, Móricz Zsigmond út felőli bejáratot vegyék igénybe látogatóink.

A parkoló bejárata előtt egy 50 férőhelyes kerékpártároló áll a vendégeink rendelkezésére. Busszal a Móricz Zsigmond úton, a sportpályák mellett kialakított buszparkolóban lehet megállni. 

ikon_buszTömegközlekedéssel érkezőknek

Az Agóra tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A belváros felől az 1-es villamossal érkezőknek az Egyetem, a 2-es villamossal érkezőknek pedig a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium vagy a Kartács utca megállóhelynél érdemes leszállni.

A legközelebbi buszmegállókban (Sportkollégium, Kartács utca, Egyetemi sporttelep, Dóczy József utca, Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium) a 10, a 10Y, a 10A, a 12, a 22, a 22Y, a 23Y, a 24, a 24 Y illetve az 51E jelzésű autóbuszok állnak meg.

A menetrendet megtalálja a DKV honlapján.

A tömegközlekedéssel érkező csoportok figyelmébe ajánljuk a DKV kedvezményes csoportos jegyeit.

Gazdasági partnereknek

Gazdasági bejáratunkat az Egyetem téri campus Dóczy József utcai kapuin keresztül közelíthetik meg legkönnyebben.