Nyitvatartás Jegyárak Megközelítés Csoportos bejelentkezés
Természettudományos élménytáboraink

Természettudományos élménytáboraink

Lehozzuk a csillagokat!
Mindig is lenyűgözött az éjszakai égbolt látványa? Este állandóan az eget kémleled? Már a kisujjadban vannak a csillagképek, vagy még csak most szeretnéd őket megismerni? Szívesen megtanulnád a távcső használatát? Pirosbetűs ünnepnek számít nálad az űrhajózás napja? Akkor itt a helyed! Az egy hét alatt megismerkedhetsz a csillagászat alapjaival, a különböző asztronómiai műszerekkel, de készíthetsz saját csillagtérképet is.
A táborba felső tagozatos érdeklődő diákokat várunk.
A tábor időpontja: 2024. június 24-28.

Játékos tudomány
Kutass, nyomozz, kísérletezz! Ha érdekelnek a természet titkai, nyitott vagy a tudományos kalandokra, szeretnél többet tudni az állatvilágról és szívesen vennél részt látványos színes kísérletekben, jelentkezz az Agóra táborába! Az egy hét alatt legújabb foglalkozásainkon keresztül pillanthatsz be a természettudományok rejtelmeibe. Fedezd fel velünk a természet csodáit!
A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze.
Turnusok: 2024., július 1-5., július 8-12., július 15-19., július 29.- augusztus 2., augusztus 5-9., augusztus 12-16.

Robotmánia
Merülj el a robotika világában! A tábori foglalkozásokon minden nap új kihívásokkal találkozhatsz, miközben megtanulhatod a robotika alapjait, és a megismerheted a programozás trükkjeit. Fedezd fel velünk a technológia izgalmas világát: a kreativitásod használva építsd meg és teszteld terepasztalon saját automatikusan működő robotodat, amely lát, hall, mozog, sőt akár harcol is!
A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze. 
Turnusok: 2024., július 1-5., július 8-12., július 15-19., július 29.- augusztus 2., augusztus 5-9., augusztus 12-16.

További információk

A részvételi díj 54.000 Ft/hét/fő (napi háromszori étkezéssel), melyből a jelentkezéskor 20.000 Ft előleg befizetése szükséges.
Kérjük, hogy a fennmaradó összeget csak akkor utalják át számunkra, ha arról emailben értesítést kapnak! Az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft.-nek, mint a táborok szervezőjének, a kifizetett előleget nem áll módjában visszatéríteni.

Többhetes táborozás esetén, valamint testvéreknek 5.000 Ft kedvezményt adunk turnusonként, így a 2023-as árakon táborozhatnak nálunk. (Minden első gyermek és turnus teljes áron, minden további gyermek vagy turnus a kedvezménnyel csökkentett áron.) Ugyancsak 5.000 Ft-os kedvezményt kapnak a részvételi díjból a tavalyi táborozóink. 
A kedvezmények nem összevonhatók!

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy olajos magvakra és mogyoróra érzékeny allergiások számára nem tudunk étkezést biztosítani!

A tábori programok 8-tól 16 óráig tartanak. Reggel 7:30-tól délután 16:30-ig biztosítunk felügyeletet.

A táborokba az Agóra weboldalán keresztül az Agóra tábor 2024 űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A regisztrálókat emailben értesítjük a további teendőkről.

 

Házirend

Adatvédelmi Szabályzat

További információ:
E-mail: tabor@agoradebrecen.hu
Telefon: (52) 518-620 

Hírlevél logo

Hírlevél-feliratkozás

Nem akarsz lemaradni semmiről? Iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeresen értesítünk a nálunk zajló programokról, legfrissebb eseményekről!