Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Viharszabályzat

A Viharszabályzat az Agóra Tudományos Élményközpont Éjszakai távcsöves csillagnézés című programjára vonatkozik

Kedvezőtlen időjárás (eső, zápor, zivatar, gyengén, közepesen vagy erősen felhős égbolt) esetén a program nem marad el, helyette az Agóra csillagászai tartanak bemutatót a digitális planetáriumban, amelyben megtekinthető egy teljeskupolás-film is. A belépőjegy árát nem áll módunkban visszatéríteni!

A Viharszabályzat kizárólag viharos, erős széllökésekkel járó időjárás-előrejelzés esetén lép életbe, amikor a Botanikus Kert területén is baleset- vagy életveszélyes tartózkodni.

1. Ha az időjárás-előrejelzés szerint az Éjszakai távcsöves csillagnézés időpontjában viharos időjárás várható, az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft. vezetése – mérlegelve az időjárási kockázatokat – dönthet a program elmaradásáról. Ilyen esetekben az Agóra legkésőbb a rendezvény napján 16.00 óráig a www.agoradebrecen.hu honlapon, a Programok menüpont alatt közleményt ad ki. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék, hogy a program nem marad-e el!

2. Ha a program elmarad, az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft. vezetése kijelöl egy viharnapot, amelyen a megváltott jegy felhasználható. A viharnap időpontját a fent említett közleményben teszi közzé az Agóra.

3. Amennyiben a megjelölt viharnapon nem tudja a jegyét felhasználni a Vásárló, előzetes egyeztetés után lehetősége van azt egy későbbi Éjszakai távcsöves csillagnézésen felhasználni vagy az elmaradt programot követő naptól számított egy hónapon belül beváltani egy, az Agórába szóló teljes árú belépőjegyre az Agóra Tudományos Élményközpont pénztárában, nyitvatartási időben.

4. A belépőjegy felhasználásával kapcsolatban, kérjük, az elmaradt programot követő napon egyeztessen az Agóra Tudományos Élményközpont munkatársaival az 52/518-620-as telefonszámon!

5. Ha a kijelölt viharnapon ismételten elmarad a program, a 3-as pontban foglaltak érvényesek.

Ha közvetlenül a program előtt vagy közben az előrejelzésekben nem szereplő, váratlan vihar tör ki, mindenki csak saját felelősségére léphet a Botanikus Kert területére! Ilyen esetekben a program kezdési időpontja csúszhat, ameddig mindenki biztonságosan be tud jutni az Agóra Tudományos Élményközpontba. A vihar végét az épületben biztonságos módon ki tudják várni a program résztvevői.

A programokhoz felhőtlen szórakozást kívánunk!

Az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft. vezetősége

Debrecen, 2015. augusztus 1.