Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi

Az épületben ingyenes Wi-Fi használatot biztosítunk!

Születésnap az Agórában

Szülinapos atomSzeretné emlékezetessé tenni gyermeke szülinapját? Az Agóra Tudományos Élményközpontban lehetőség nyílik születésnapi zsúrok szervezésére.

Az ünneplőknek – felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt – belépőjegyet kell vásárolniuk. Ha a társaság létszáma meghaladja a 10 főt, kedvezményes csoportos belépőjegy megváltásával – szülői felügyelet mellett – a gyerekek kipróbálhatják interaktív játékainkat és részt vehetnek az Agóra aznapra meghirdetett programjain. 

A szülinapi megvendégeléshez a földszinten, egy elkülönített részben legfeljebb 15 fő számára tudunk helyet biztosítani, amelynek bérleti díja 3 órára 5.000 Ft + áfa. A vendéglátásról és a terítékről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Tortagyertya használata engedélyezett, de egyéb pirotechnikai eszköz, csillagszóró, torta-tűzijáték használata nem lehetséges.

További információ és időpontfoglalás: kapcsolat@agoradebrecen.hu

Fotózás az Agórában

Sokan felfedezték már, hogy az Agóra külső és belső terei remek helyszínt biztosítanak esküvői fotózáshoz. Belépőjegy megváltása ellenében tereinket szívesen rendelkezésükre bocsátjuk. A fényképezés időpontjának és pontos helyszíneinek kiválasztásához viszont előzetes egyeztetés szükséges, hogy a fotózás a látogatókat és rendezvényeinket ne zavarja!
Az Agórába szóló belépőjeggyel a Botanikus Kertben is lehet fényképeket készíteni.

Egyeztetés: kapcsolat@agoradebrecen.hu

Mobil planetárium

Házhoz visszük a csillagokat! A digitális planetárium segítségével bejárhatják a csillagos égboltot,  megfigyelhetik az égitestek mozgását, megismerkedhetnek a csillagképekkel. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élményt jelenthet egy-egy bemutató a hatalmas kupola alatt.

Az Agóra hazánk egyik legnagyobb hordozható digitális planetáriumával rendelkezik, amely 8 méter átmérőjű, a belmagassága pedig 5,4 méter. Befogadóképessége 40 fő. A mobil planetáriumot egy legalább 6 méter belmagasságú és 9×9 méter alapterületű, zárt térben tudjuk felállítani.

A planetáriumban csillagászati előadásokat tartunk vagy teljeskupolás-filmeket tudunk vetíteni.

További információ: agora@agoradebrecen.hu

Agóra Planetárium

Rendezvénytereink

Az Agóra Tudományos Élményközpont terei egyedi, különleges helyszínt biztosíthatnak különböző események, exkluzív rendezvények, konferenciák vagy workshopok lebonyolítására. Izgalmas interaktív játékaink és a tudományos légkör hozzájárulnak ahhoz, hogy bármely program igazán kivételes és emlékezetes legyen. Az épületben egy 250 férőhelyes konferenciaterem, valamint egy 50 és egy 54 férőhelyes szemináriumi terem áll rendelkezésre.

konferenciaterem_w

Bővebb információ: agora@agoradebrecen.hu