Vissza az agoradebrecen.hu-ra Európai Regionális Fejlesztési Alap

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Széchenyi 2020 támogatásával valósult meg.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Gyerekeknek

Az Agórában a tudomány sohasem unalmas: lőj célba egy ágyúval; keress kiutat a Tükörlabirintusból; tapasztald meg, mekkora munkával jár az elektromosság előállítása, vagy végezz sosem látott, izgalmas kísérleteket laborjainkban!

Az épület legalsó szintje egy óriási játszótér, ahol különleges interaktív játékokat próbálhatsz ki. Felfedi titkát a Bermuda-jelenséget demonstráló speciális, vízzel teli üveghasáb és a Föld forgását szemléltető Foucault-inga. Tesztelheted, mennyire vagy erős és gyors; megtapasztalhatod, milyen könnyen becsapható a szemed; célba lőhetsz a speciális Lenz-ágyúval; és ha elég merész vagy, akár két méter magasban is biciklizhetsz.

Programok gyerekeknek az Agórában

Ha már magával ragadott a tudományok varázsa, és szeretnél még inkább elmélyedni bennük, jelentkezz az Agóra klubba! Laborjaink téged is várnak, hogy olyan kísérleteket végezhess, amelyekre az iskolai tanórákon nem lenne lehetőséged. Ki tudja, talán benned is ott bujkál a jövő egyik nagy tudósa – mi segítünk, hogy kibontakoztathasd tehetséged!

Te sem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!