Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Agóra természettudományos élménytáborok

Idén nyáron kétféle természettudományos élménytáborba várjuk a gyerekeket. Táborozóink felfedezhetik velünk a természet csodáit, vagy „állati” projekteket valósíthatnak meg LEGO®-ból!

JÁTÉKOS TUDOMÁNY
Kutass, nyomozz, kísérletezz! Ha érdekelnek a természet titkai, nyitott vagy a tudományos kalandokra és szeretnél részt venni látványos kísérletekben, jelentkezz az Agóra táborába! Az egy hét alatt izgalmas foglalkozásokon pillanthatsz be a fizika, kémia, biológia, környezettudomány és a csillagászat rejtelmeibe, megismerheted a Botanikus Kert növényeit és állatait. Fedezd fel velünk a természet csodáit!
A táborba olyan tanulókat fogadunk, akik alsó tagozatos diákok voltak idén. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze.

ÁLLATI ROBOTOK
Hogyan lesz az ebihalból béka, vagy hogyan kommunikálnak a méhek? Mozgásra bírhatunk-e egy szitakötőt, esetleg egy dinoszauruszt, melyet LEGO®-ból építettünk? Az egy hét alatt a népszerű építőjáték és a speciális oktatószettek használatával „állati” projekteket valósíthatnak meg a gyerekek, és megismerkedhetnek a robotprogramozás alapjaival.
A táborba olyan tanulókat fogadunk, akik alsó tagozatos diákok voltak idén. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze.

Az Agóra nyári napközis táboraiba biztonságos, tiszta környezetben nyolc héten át várjuk a gyerekeket. Az első turnus 2021. június 21-én, az utolsó 2021. augusztus 9-én indul. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert több turnus már betelt.

A részvételi díj 29000 Ft/hét/fő (napi háromszori étkezéssel), melyből a jelentkezéskor 9000 Ft előleg befizetése szükséges.
Többhetes táborozás esetén a második tábori turnustól, valamint testvéreknek 3000 Ft kedvezményt adunk turnusonként, azaz az első gyermek után a teljes részvételi díjat, minden további testvér után pedig a kedvezményes árat kell kifizetni.
A kedvezmények nem összevonhatók!

A tábori programok 8-tól 16 óráig tartanak. Reggel 7:30-tól, délután 16:30-ig biztosítunk felügyeletet.

A jelentkezés menete: Jelentkezni a tábori jelentkezési űrlapon keresztül lehet. (Testvérek, barátok jelentkezése esetén is kérjük, minden gyermek számára külön űrlapot töltsenek ki.) A regisztráció után a jelentkezés email-es visszaigazolását követő munkanapon 16 óráig kérjük átutalni a 9000 Ft előleget az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft. számlaszámára: 11738008-20884217 (OTP Bank Nyrt.). Az átutalás közleményében mindenképp fel kell tüntetni a gyermek nevét, illetve a tábori turnus nevét és dátumát. A fennmaradó részt a tábort megelőző héten, csütörtökön vagy pénteken 16 óráig kérjük rendezni, ugyancsak átutalással. MKB, OTP, K&H SZÉP kártyáról is lehet teljesíteni mindhárom zsebből mind az előleg, mind a fennmaradó összeg kifizetését, szintén átutalással és a közleményben a megfelelő információk feltüntetésével.
Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy csak az előleg befizetésével válik érvényessé és véglegessé a jelentkezés, a helyek fenntartására enélkül nincs lehetőségünk. Az Agóra Közhasznú Nonprofit Kft-nek, mint a táborok szervezőjének, a kifizetett 9000 Forint összegű előleget nem áll módjában visszatéríteni.
Kérjük a szülőket, hogy a tábor első napján feltétlenül hozzák magukkal a honlapunkról letölthető jelentkezési lapot és az egészségügyi nyilatkozatot, kitöltve és aláírva!

További információ:
E-mail: tabor@agoradebrecen.hu
Telefon: (52) 518-620

 

Tábori jelentkezési ŰRLAP

Jelentkezési lap

Egészségügyi nyilatkozat

Házirend