Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Agóra klubok

Nyolc foglalkozásból álló klubokat hirdetünk az őszi időszakra. 2023 október elejétől november végéig tartó alkalmakra a robotika és a 3D nyomtatás, valamint a csillagászat iránt érdeklődő gyerekek jelentkezését várjuk.
A részvételi díj 7.000 Ft/8 alkalom/fő. Minden klubtag egy névre szóló Agóra klubkártyát kap, amellyel az érvényességi időn belül az Agóra Tudományos Élményközpont nyitvatartási időben bármikor látogatható! A foglalkozásokra az ŰRLAP kitöltésével lehet jelentkezni 2023. október 2-ig.

Robotika kicsiknek
Kóstolj bele a robotika világába! A klubfoglalkozásokon játékos formában ismerkedhetsz meg a robotépítés és a modern programozás alapjaival a robotépítő készlet, az asztali robotok és a fantáziád segítségével. A megépített robotokat különböző kihívásokkal állíthatod szembe. A LEGO® Education SPIKE™ Essential készletet mi biztosítjuk, előfeltétel nincs.
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Időpont: szerdánként 16:30-tól 17:45-ig
Első foglalkozás: 2023. október 4.

Robotika nagyoknak
Merülj el a robotika világába a LEGO® Education SPIKE™ Prime készlet segítségével! A klubfoglalkozáson megtanulhatod a robotika alapjait, bepillanthatsz a scratch alapú programozás rejtelmeibe és megépítheted saját lényed, amely lát, hall, mozog, sőt harcol is. LEGO® Spike készletet mi biztosítunk, előfeltétel nincs.
Ajánlott életkor: 10 éves kortól
Időpont: csütörtökönként 16:30-tól 17:45-ig
Első foglalkozás: 2023. október 5.

3D nyomtatás kezdőknek
Tanuld meg, hogyan tervezz és nyomtass saját tárgyakat, és fedezd fel a mérnöki, tervezői és kreatív képességeidet! A klubfoglalkozásokon lépésről lépésre ismerheted meg a 3D nyomtatás varázslatos világát, és egyedülálló tárgyakat hozhatsz létre.
Ajánlott életkor: 10 éves kortól
Időpont: péntekenként 16:30-tól 17:45-ig
Első foglalkozás: 2023. október 6.

Csillagászati alapozó
Mindig is lenyűgözött a csillagos égbolt látványa? Szeretnéd jobban megismerni a különböző égi objektumokat? Többet akarsz tudni a Naprendszer bolygóiról? A klubfoglalkozásokon tanulmányozhatod az égbolt csillagképeit, megtudhatod, hogyan működnek a távcsövek és mi hajtja a rakétákat, megismerheted a múlt nagy csillagászait és az űrkutatás titkait.
Ajánlott életkor: 10 éves kortól
Időpont: csütörtökönként 16:30-tól 17:45-ig
Első foglalkozás: 2023. október 5.