Back to agoradebrecen.hu Európai Regionális Fejlesztési Alap

The project was realized with the support of European Regional Development Fund and Széchenyi 2020.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Agóra klubok

Február közepétől új Agóra klubok indulnak! A foglalkozásokra várjuk a természettudományok iránt érdeklődő, alsó tagozatos gyerekek jelentkezését, akik szeretik a zenét és a hangszereket. A felsősök számára csillagászati klubot hirdetünk, ahol feltárulnak az éjszakai égbolt és a világűr titkai.

A június elejéig tartó foglalkozásokon való részvétel ára: 10.000 Ft. Minden klubtag egy névre szóló Agóra klubkártyát kap, amellyel az érvényességi időn belül az Agóra Tudományos Élményközpont nyitvatartási időben bármikor látogatható! A foglalkozásokra az ŰRLAP kitöltésével lehet jelentkezni. A klubokba az indulás után is folyamatosan bekapcsolódhatnak a gyerekek.

 

Hangolódj rá!
Ismeretterjesztő klub
Mi köze van a fizikának és a biológiának a hangokhoz? Hogyan adnak ki hangot a hangszerek? Láttál már kalimbát, cajont, vagy kongát? Tudod, milyen érzés közösen zenélni? A klubfoglalkozásokon “hangos” kísérletekben vehettek részt, illetve megszólaltathattok a világ különböző tájairól származó, különleges hangszereket.
A klubba alsó tagozatos diákokat várunk.
Tervezett időpont: minden csütörtök 16:45-17:45
Első foglalkozás: 2023. február 16.

 

A világűr titkai
Csillagászati klub
Mindig is lenyűgözött a csillagos égbolt látványa? Szeretnéd jobban megismerni a különböző égi objektumokat? Többet akarsz tudni a Naprendszer bolygóiról? Az Agóra csillagászati klubjában a jelentkezők tanulmányozhatják az égbolt csillagképeit, megtudhatják, hogyan működnek a távcsövek és mi hajtja a rakétákat, megismerhetik a múlt nagy csillagászait és az űrkutatás jövőjét.
A klubba felső tagozatos diákokat várunk.
Tervezett időpont: minden csütörtök 16:45-17:45
Első foglalkozás: 2023. február 16.