Vissza az agoradebrecen.hu-ra Európai Regionális Fejlesztési Alap

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Széchenyi 2020 támogatásával valósult meg.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

PS VR

A szerkezet egy Playstation 4-et, egy Playstation VR szemüveget, egy Logitech kormányt és pedálrendszert, valamint egy WRC playseat cockpitet tartalmaz. Az eszközzel kipróbálhatjuk, hogy milyen egy igazi rallyautót vezetni. A Dirt rally nevű játékprogram valós versenyhelyzeteket szimulál, így autózhatunk esőben, hóban, jégen, sárban, napsütésben. A tájak szépsége is magával ragadó, ám ha az élmény egy 450 lóerős versenyautó vezetésével egészül ki, a hatás lélegzetelállító.
A program szimulátor, tehát belső nézetben zajlik a verseny, itt a sérülések, csúszások, kipördülések, borulások, alulkormányozottság, felúszás, kisodródás modellezése is bekerült a programba. A szoftver használata kellő ügyességet és kitartást igényel.
Az eszköz a külső szemlélők számára is megjeleníti a VR-ban zajló eseményeket, így láthatjuk, hogy barátaink, családtagjaink hogyan ügyeskednek.
A szoftver angol nyelvű.
FIGYELEM! Egyes szoftverek használata rosszullétet okozhat! A játék csak saját felelősségre használható, 12 éves kor fölött! Az eszköz szemüvegben nem vehető igénybe.

A programokhoz helyszíni regisztráció szükséges, és a részvételhez a belépőjegyen felül kiegészítő jegyet kell vásárolni a pénztárban! A jegyek korlátozott számban kaphatók. Az alsó korhatár 12 év!

Ára: 500 Ft/15 perc
A jegyek korlátozott számban kaphatók a pénztárban. A jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni!

Helyszín: – 1. emelet, Interaktív tér