Vissza az agoradebrecen.hu-ra Európai Regionális Fejlesztési Alap

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Széchenyi 2020 támogatásával valósult meg.

akadálymentes Akadálymentes verzió L +36 (52) 518-620 agora@agoradebrecen.hu

Medve Matek Élménynap

Szívesen játszol ördöglakatokkal és egyéb logikai játékokkal szabadidődben? Szeretsz rejtvényt fejteni, furfangos fejtörőket megoldani? Akkor itt a helyed! A Matematika Összeköt Egyesület és az Agóra Tudományos Élményközpont közösen szervezi meg az első debreceni Medve Matek Élménynapot.

Az egész napos programon a logikai játék és origami standok felfedezése mellett meghallgathatod híres matematikusok előadásait és a barátaiddal versenyezhetsz csapatban az agytekervényeiteket jól megmozgatva. A foglalkozásokon pedig fogpiszkálót szurkálhatsz narancsba, majd rajzolhatsz rá filccel, Tetris-alakzatokat vághatsz ki színes papírból, de még LEGO robotot is programozhatsz.

A Budapesten már évek óta nagy népszerűséggel futó tematikus programon ezúttal Debrecenben is különleges előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok, kiállítás és élménylabirintus várják az érdeklődőket. Az élménynapon 5-12. évfolyamos diákok, általános- és középiskolai tanárok, tanárszakos egyetemi hallgatók és érdeklődő szülők is részt vehetnek.

Időpont: 2019. március 3., vasárnap 10:00 – 16:00

Az egész napos program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az Agóra ezen a napon kizárólag az előre regisztrált látogatókat fogadja, az élménynapra meghirdetett speciális programokkal.

Regisztráció és bővebb információk ITT.